Cauta pe blog

Supa cu pastai de mazare, morcovi si carne de porc

Obisnuiti cu mancarea de tip fast-food, mereu grabiti si ocupati, se intampla uitam ca in meniul zilnic, ar fi recomandat consumul unui bol cu supa sau ciorbita calda.

Daca vreti sa preparati acasa, o supa delicioasa din putine ingrediente, care se fierbe repede si usor, atunci reteta de azi e perfecta si pentru voi.


Ingrediente necesare:
- 1 conserva cu mazare verde pastai aprox 400 gr
Supa cu mazare pastai si inima de porc
- 100 grame carne de porc cu putina grasime,
- aproximativ 50 grame inima de porc
- 3 morcovi
- 1 felie ghimbir
- sare de himalaya fara adaos de iod,
- ierburi aromate : oregano, busuioc, leustean
- 2 linguri mari de iaurt
- 1 lingura faina alba
- seminte de chimen.

Cum se gateste aceasta supa ? Intr-o oala mare se pune apa la fiert. Morcovii se curata si se taie rondele mai mari. Se pun la fiert.

Carnea de porc si inima de porc se spala si se taie cubulete maricele. Se pun langa morcovi si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, pana morcovii se pot sfarama usor cu furculita.
Supa cu morcovi, mazare si carne de porc

Se adauga mazarea pastai din conserva (fara zeama) si se fierb 5 minute. Intr-un bol se pune iaurtul, faina, sarea roz de himalaya si condimentele.
Supa delicioasa facuta in casa

Se ia putina zeama din supa si se amesteca compozitia bine. Se mai adauga putina apa rece la amestecul preparat, dupa care se adauga la supa si se mai fierbe in jur de 5 minute.

Cand se raceste se poate servi simplu sau cu paine prajita. Pofta buna!

Simplu, hranitor si bun. :)

Disclaimer: acest articol contine o legatura de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.