Faceți căutări pe acest blog

Aripioare de pui prajite cu ghimbir si gulie razuita

 Aripioare de pui prajite cu ghimbir si gulie razuita

Pentru cei care cauta retete din aripi de pui pot incerca reteta de azi . Azi pentru masa de pranz pentru felul doi, am pregatit aripioare prajite pe care le-am servit impreuna cu ghimbir si gulie razuita.

Este o reteta simpla care o voi pune in categoria de retete de aripioare si ce este cel mai important in categoria de retete ilustrate, pentru ca pe langa reteta pun si pozele cum se pregateste mancarea :)

Ingrediente necesare:
- 1 kg aripioare pui
- 2 gulii mari
- ghimbir
- condimente tarhon si curcuma + sare
- ulei pentru prajit



Mod de prepareare:

Se pune tigaia cu uleiul la prajit. Se lasa pana uleiul sfaraie si doar atunci se pun aripioarele la prajit.


Aripioarele se spala si se taie bucati mai mici pentru a se praji mai usor. Intre timp se curata gulia si se da prin razatoare - aici ai de ales - folosesti razatoarea traditionala sau daca ai un robot de bucatatie care taie si marunteste legumele atunci il folosesti pentru a maruntii guliile.

Cand aripioarele s-au prajit bine pe ambele parti, se scot din ulei si se pun pe farfurii alaturi de cateva felii de ghimbir si de guliile maruntite sau razuite.

Peste gulie se presara putin tarhon si curcuma pentru a avea un gust mai special. Se pune si sare dupa gust.

Pofta buna!


Este o mincare pe care o poti manca si in timpul dietei sau curei de slabire. Important sa nu mananci paine cu aceasta reteta! - mai ales daca esti la dieta sau la un regim special recomandat de medici sau nutritionisti

:)

Niciun comentariu:

Cele mai citite retete

Cauta pe blog