Faceți căutări pe acest blog

Ciorba taraneasca de zarzavat cu ghimbir si carne de pui

Daca vrei sa faci o ciorba buna si gustoasa poti incerca ciorba taraneasca de zarzavat cu ghimbir si carne de pui. Are un gust deosebit si delicios.
Ingrediente necesare:
- ceapa verde 2 fire
- 2 morcovi
- ghimbir
- 1/2 ceapa alba
- 500 ml lapte de vaca
- salata verde
- condimente: sare, frunze patrunjel uscat, leustean, curry, chilli
- otet
- carne de pui
- bulion



Modul de preparare al ciorbei este in felul urmator: Se taie 2 fire de ceapa verde rondele, 1 morcov cubulete, ghimbirul bucatele mici, ceapa alba se taie marunt, salata verde maruntita si se pune la fiert in apa cu putina sare in oala pentru ciorba.

Se adauga laptele si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba ciorba se adauga 1 lingura de otet la ciorba. Se scoate din ciorba putina zeama cu polonicul si intr-un bol se amesteca cu condimentele enumerate mai sus.

Cand se omogenizeaza, pui condimentele la ciorba. Adaugi carnea de pui si 2 linguri de bulion si se lasa la fiert cel putin 30 de minute. Important e ca zarzavatul sa fie bine fiert si la fel si carnea. Carnea de pui se poate scoate din ciorba si se poate manca separat - de exemplu daca esti la dieta poti manca carnea de pui dupa ciorba fara paine. E foarte important de retinut - ciorba nu ingrasa, deci poti manca ciorbe fara sa te gandesti daca te poti ingrasa de la ciorbe sau nu. Eu personal am slabit de cand mananc zilnic ciorbe.

E o ciorba foarte delicioasa si foarte buna la gust.
Pofta buna!

Un comentariu:

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Nu refuz o portie de ciorbita!!!!!

Cele mai citite retete

Cauta pe blog