Faceți căutări pe acest blog

Pur și simplu turnați carnea de vita tocată peste cartofi! Cina usoara delicioasa!

 Pur și simplu turnați carnea tocată peste cartofi, rezultatul este delicios și foarte ușor‼️

Pregătește această rețetă de cină delicioasă cu ingrediente simple, Cu aceasta reteta pregatesti o masă copioasă delicioasă fantastică! Sper că vă placa rețeta.



Ingrediente si mod de preparare 

Se curăță 4-5 cartofi si de taie felii. Se fierb in apa aprox 10 minute după care se scurge apa si se lasa putin la racit.

Se pun in tavă si se toarnă peste ele putin ulei de masline.

Se condimentează cu sare și piper negru,1/2 lingurita boia de ardei dulce. Se amestecă bine cu lingura de lemn.


Se coace la 380°F/190°C timp de 20 de minute



Separat se ia aproximativ 450 g  carne de vită. 

Se curăță o ceapă se taie mărunt si se pune la calit in putin ulei sau untură. Când ceapa incepe sa se rumenească se adauga carnea tocată si se amestecă bine.

Se condimentează cu sare și piper negru

1/2 lingurita ardei dulce

1/2 lingurita oregano

se adauga 250 g rosii zdrobite.

Se scot tava cu cartofi din cuptor, se adaugă carnea tocată peste care se pune cascaval / mozzarella răzuit prin răzătoare.

Se pune la cuptor pentru aprox 20 de minute pana de topește cașcavalul deasupra.

Poftă bună. 

Reteta video o gasiti aici 



Niciun comentariu:

Cele mai citite retete

Cauta pe blog