Faceți căutări pe acest blog

Pasta de macese, dulceata de afine si merisoare -produse romanesti naturale

Nu ai timp de fiert si preparat dulceturi, gemuri si siropuri, dar iti doresti sa ai cateva borcane in camara ?

Atunci iti recomandam produsele 100% naturale romanesti de la Camara de la Munte.

Iata 3 feluri de produse din fructe naturale romanesti care cu siguranta vor contribui sa vitaminizarea organismului si iti vor indulci zilele.

Chiftelute din carne tocata in aluat rumenite la cuptor -sau chifla de casa umpluta

O reteta simpla si delicioasa care se face destul de usor si merge perfect pentru masa de zi cu zi, se pot pune la servici la pachet la scoala, etc.

E vorba despre niste painici -sau sa le numim chiftele cu carne care sunt tare bune. Nu zicem sa faceti exces si sa le mancati pe toate deodata (caci mirosul lor e imbietor si se simte a proaspat copt in cuptor in tot cartierul :))

Supa crema de pui cu pastarnac - simpla, delicioasa si gustoasa

Dupa o zi grea si obositoare, si mai ales daca e frig afara, cand omul se pune la masa cea mai mare bucurie poate fi o farfurie cu o supa delicioasa gatita acasa.

Stim ca poti cumpara mancaruri fel de fel, la restaurante, fast-food-uri, pizzerii, dar mancarea facuta in casa parca e mai buna :)

Ofera cadou cele mai bune tigai in care nu se lipeste mancarea

Pentru ca acest blog se axeaza in special pe retete de mancare, am hotarat ca e timpul sa va prezentam si ustensile necesare la preparea mancarurilor.

 Azi venim cu o prezentare de produs care va aduce bucurie oricarei gospodine sau a unui maestru bucatar. Acest tigai te ajuta sa gatesti cu cat mai putin ulei.

Masina de tocat carne -iti usureaza munca in bucatarie

Vine perioada sarbatorilor si perioada cand se taie porcul. Se prepara carnati si e nevoie de o modalitate usoara si rapida pentru a toca carnea pentru carnati.

Pe vremuri se folosea tocatorul mecanic care implica timp si efort sustinut. Dar ca sa fim in pas cu tehnologia, trebuie sa cautam solutii ingenioase care sa ne usureze munca in timpul gatitului.

Cele mai citite retete

Cauta pe blog