Faceți căutări pe acest blog

Masina de tocat carne -iti usureaza munca in bucatarie

Vine perioada sarbatorilor si perioada cand se taie porcul. Se prepara carnati si e nevoie de o modalitate usoara si rapida pentru a toca carnea pentru carnati.

Pe vremuri se folosea tocatorul mecanic care implica timp si efort sustinut. Dar ca sa fim in pas cu tehnologia, trebuie sa cautam solutii ingenioase care sa ne usureze munca in timpul gatitului.

Aparate de bucatarie la reducere de Black Friday

Vreti sa va cumparati cateva aparate electrocasnice mici acum la pret redus ? Iata cateva aparate de bucatarie mai speciale care merita vazute:

- Aparat de gatit Crock Pot slow cooker. capacitate de 3,5L, din inox Crock-Pot. Este un aparat de gati electri care este ideal pentru gatit. Are 2 seturi de catire si o functie de pastrare la cald.

Este un aparat de gatit ideal, unde se pun ingredientele in aparat conform retetei, se seteaza modul de gatire, timpul necesar si se lasa totul sa se prepare incet.

Placinta simpla cu mere si dovleac - #reteta usoara si foarta gustoasa

E toamna si e sezonul dovleacului placintar. Daca vreti sa preparati un desert dulce, gustos care nu necesita prea multa migala va recomandam reteta zilei de azi.

E vorba de o prajitura -placinta umpluta cu mere dulci si piure de dovleac placintar. Pentru o portie mare de tava de la cuptor aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

Reteta de mancare -Paste cu sos tomat si chiftelute din pasta de mici

Vreti o idee de meniu pentru masa de pranz sau cina ? Cautati o reteta simpla si rapida ? Atunci merita sa incercati acest fel de mancare.

 Se face repede si usor si e foarte delicioasa. E vorba de o portie sanatoasa de paste/macaroane cu sos de rosii si chiftelute facute din carne de mititei.

Bulz de casa rumenit la cuptor - adica mamaliga cu branza -reteta simpla taraneasca

Cine iubeste mamaliga ? Cine a avut bunici la tara stie cat de buna era mancarea gatita pe soba cu lemne.
Azi venim cu o reteta simpla si in acelasi timp extrem de delicioasa. E vorba de mamaliga cu branza si smantana dar servita sub forma de bulz.
 Adica asa i se spunea la tara la bunici. Ei o rumeneau in soba cu lemne..noi acum in cuptorul de la aragaz.

Cele mai citite retete

Cauta pe blog