Faceți căutări pe acest blog

Ofera cadou cele mai bune tigai in care nu se lipeste mancarea

Pentru ca acest blog se axeaza in special pe retete de mancare, am hotarat ca e timpul sa va prezentam si ustensile necesare la preparea mancarurilor.

 Azi venim cu o prezentare de produs care va aduce bucurie oricarei gospodine sau a unui maestru bucatar. Acest tigai te ajuta sa gatesti cu cat mai putin ulei.

Cine gateste stie cat e de neplacut cand vrei sa prepari ceva bun in tigaie si se arde mancarea. Fie faci omleta, clatite sau tocanita, ai nevoie de o tigaie rezistenta in care sa gatesti cu placere.

Este vorba despre setul de Tigai Regis Stone Ideal. Probabil ati auzit de aceste tigai la Tv la Antena 1 la emisiunea Chefi la cutite.
Gateste cu putin ulei in tigaile Regis Stone cumpara de aici
Gateste cu putin ulei in tigaile Regis Stone
cumpara de aici
Cu ce sunt aceste tigai mai bune decat celelalte ? In primul rand au efect de piatra incinsa. Tigaitle Regis stone sunt antiaderente, mancarea nu se lipeste, isi pastreaza calitatile nutritice.

Sunt durabile si rezistente la zgarieturi. Se curata usor.
Gateste perfect, baza tigailor este din otel inoxidabil care imparte eficient si uniform caldura pe toata suprafata tigaii.
+

Poti folosi tigaia Regis Stone la gatit pe orice aragaz, plita cu gaz,
plita cu inductie, electrica si ceramica.

 Nu scrie daca se poate gati cu aceste tigai pe soba traditionala cu lemne, dar presupunem ca rezista :)

Tigaile Regis Stone contribuie la sanatatea familiei pentru ca poti gati fara grasimi, facand mancarea cat mai gustoasa si cat mai sanatoasa.
Gateste cu putin ulei in tigaile Regis Stone comanda aici

Cat costa si de unde le pot comanda ?

Setul cu 2 tigai Regis Stone ( 1 tigaie are diametrul de 28 cm si celalalt diametrul de 20 cm) are un pret de aprox 179 lei. CUMPARA online direct pe acest site.

CADOU la fiecare set cumparat -primesti gratis un lantisor cu perla!!

Cine are deja o astfel de tigaie cu efect de piatra incinsa ? Ce parere aveti, merita investitia ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

 Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri. 
 

Cele mai citite retete

Cauta pe blog