Dar o supa nu strica niciodata, mai ales cand e frig afara. Azi va prezentam reteta supei de varza.
Se face repede, e plina de vitamine si minerale si e si gustoasa.
Supa de varza servita in bol |
- o jumatate de varza mica autohtona /sau varza de China
- 1 morcov
- 1 cartof
- 3 linguri tocana de legume la borcan
- condimente : sare de himalaya cu ierburi aromate, cimbru, oregano si tarhon
Modul de preparare: Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert. Morcovul si cartoful se curata de coaja, se spala cu apa rece apoi se dau prin razatoare. Se pun in apa la fiert.
Supa simpla cu varza |
Adaugam 3 linguri dintr-o tocana de legume (cu ceapa, morcovi, pastarnac, bulion, orez) si condimentele.
Mai fierbem supa 5 minute dupa care se lasa la racit.
Se poate servi simpla sau cu putina mamaliga.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu