Azi va prezentam o reteta simpla de biscuiti care se pot rontai pe post de aperitiv, se pot pune la pachet la servici, la scoala sau se pot manca in timpul vizionarii unui film bun :)
Biscuiti aperitiv cu cascaval |
Ingrediente necesare:
- 500 grame fulgi de ovaz
- 100 grame smantana
- 1 pic de sare de mare
- aprox 200 ml apa minerala
- 1 lingurita de ulei
- 1 tocana de legume (de casa sau in conserva) cu dovlecel, morcovi, ardei, rosii, ceapa si bulion
- 100 grame cascaval la alege (ex. Dalia)
- condimente: oregano, frunze de patrunjel
Toate ingredientele se pun intr-un bol mare si se amesteca bine.
Se lasa sa stea aproximativ 10 minute dupa care se pun portii mici cu lingura in tava de la cuptor.
Biscuiti de casa |
Se mai pun inapoi in cuptor 20 minute pana devin crocante.
Biscuiti cu fulgi de ovaz si cascaval |
Simplu, delicios si foarte satios. La servit se pot consuma cu sos de smantana...sau iaurt light :). Aceasta reteta de desert nu contine faina de grau si nici unt si nici oua, nici drojdie.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu