Cauta pe blog

Reteta biscuiti aperitiv cu legume si cascaval

Probabil stiti deja retetele de biscuiti din ovaz varianta, dulce sau sarata cu smantana.

 Azi va prezentam o reteta simpla de biscuiti care se pot rontai pe post de aperitiv, se pot pune la pachet la servici, la scoala sau se pot manca in timpul vizionarii unui film bun :)



Biscuiti aperitiv cu cascaval

Ingrediente necesare:
- 500 grame fulgi de ovaz
- 100 grame smantana
- 1 pic de sare de mare
- aprox 200 ml apa minerala
- 1 lingurita de ulei
- 1 tocana de legume (de casa sau in conserva) cu dovlecel, morcovi, ardei, rosii, ceapa si bulion
- 100 grame cascaval la alege (ex. Dalia)
- condimente: oregano, frunze de patrunjel

Toate ingredientele se pun intr-un bol mare si se amesteca bine.

Se lasa sa stea aproximativ 10 minute dupa care se pun portii mici cu lingura in tava de la cuptor.

Biscuiti de casa
Se lasa la copt aproximativ 20 minute dupa care se intorc cu o spatula si se pune pe biscuiti cascaval razuit.

Se mai pun inapoi in cuptor 20 minute pana devin crocante.
Biscuiti cu fulgi de ovaz si cascaval

Simplu, delicios si foarte satios. La servit se pot consuma cu sos de smantana...sau iaurt light :). Aceasta reteta de desert nu contine faina de grau si nici unt si nici oua, nici drojdie.

Pofta buna.