Faceți căutări pe acest blog

Salata rapida cu telina, morcovi si peste in ulei

Va e foame si vreti sa mancati ceva repede? In 5 minute puteti face o salata de cruditati cu niste legume si o singura conserva de peste.

Am ales azi o conserva de sardine in ulei de floarea soarelui. Combinata
cu legume razuite, este gustoasa, si portiile prezentate de noi sunt de ajuns pentru 2 persoane, pentru o masa rapida sau o gustare cand nu aveti timp pentru gatit.



Ingrediente necesare pentru 2 persoane:
- 3 morcovi
- 1 jumatate de radacina de telina
- 1 frunza de telina
- 1 ceapa rosie
- 1 catel de usturoi
- oregano si cimbru uscat
- zeama de lamaie si sare dupa gust

Primul pas este sa curatati ceapa si sa o maruntiti. O puneti intr-un bol pentru salata. Morcovii si telina se curata si se dau prin razatoare.


Frunza de telina se toaca marunt cu un cutit si se pune la salata. Desfacem conserva de sardine si adaugam compozitia la salata.

Aceasta conserva de peste nu contine oase, deci se poate consuma usor. Cu o furculita se sfarama carnea de peste.

Se stropeste cu zeama stoarsa a unei lamai, uleiul din conserva se toarna peste legume si se condimenteaza cu sare de mare, cimbru si oregano uscat.

Totul se amesteca cu o spatula si se pune in boluri mai mici.

Si e gata, se poate manca.


E o mancarica foarte gustoasa, costa foarte putin, si e din ingrediente care se digera foarte usor.

Pofta buna!

Ati incercat deja aceasta reteta ? Cum vi s-a parut ? E buna, e sanatoasa reteta ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Cele mai citite retete

Cauta pe blog