Faceți căutări pe acest blog

Supa simpla cu chimen si ridiche neagra

Daca simti ca ai racit si vrei sa faci repede o supa usoara care sa te refaca, fara multe batai de cap, care sa nu fie instant si cu E-uri, incearca cea mai usoara si rapida reteta de supa testata.

Contine 5 ingrediente si se face in maxim 15 minute, te va face sa te simti mai bine, alunga simptomele neplacute ale racelii, foarte repede !

Ai nevoie de:


- 1 ridiche neagra
- 1 lingurita seminte de chimen
- 1 felie de carne de porc max 100 grame
-  putin leustean si otet pentru gust

Intr-o oala, pune apa la fiert, cu putina sare. Curata ridichea de coaja si razuieste intreaga leguma. Pune in apa ridichea si semintele de chimen. Carnea se taie cubulete mici de tot, ca sa fiarba cat mai repede. Acopera vasul si lasa sa fiarba pana vezi ca a fiert carnea.

 Condimenteaza cu putin leustean uscat si 1 lingura de otet.

Si mai presari ulterior, dupa gust. Stiu, e o reteta simpla, fara ingrediente complicate dar asta e si telul acestui blog ! Sa scriem retete testate si incercate, simple, care se fac cat mai repede si care sunt delicioase si gustoase, iar daca cate-o reteta te mai scapa si de-o boala ... e si mai bine !

Si nu uitati, ridichea neagra ajuta la slabit pentru ca arde grasimile ... deci se poate face si dupa mese copioase de dupa nunta, aniversari sau sarbatori. :)

Un bol din aceasta supa te va ajuta sa te incalzesti repede, mai ales daca ai inghetat afara. Pofta buna ! Sa ne spuneti in comentarii cum v-a placut.

Cele mai citite retete

Cauta pe blog