Aveti nevoie:
Reteta cu poze |
- 1 conserva de ciuperci
- 1 ardei gras ascutit
- ghimbir
- usturoi
- ulei de floarea soarelui
- otet de mere
Mazare si ciuperci |
jumatate de salata verde
- condimente: sare si tarhon
Cum se gateste? Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. Se curata usturoiul si se marunteste impreuna cu 3 felii de ghimbir. Se pune la rumenit 2 minute. Ardeiul rosu se spala si se taie cubulete mici. Se pune peste usturoi si se lasa la calit 5 minute.
Se amesteca din cand in cand sa nu se arda. Se toarna
putina apa peste ardei si usturoi si se fierbe pana are un aspect de sos de ardei. Cand e gata se toarna peste compozitie ciupercile din conserva .
Mincare cu verdeturi si ciuperci |
Peste 2-3 minute se adauga si mazarea din conserva si frunzele spalate si taiate de salata verde. Totul se mai fierbe 3-5 minute. Se condimenteaza cu tarhon si putin otet de mere.
Este o mancare mai dietetica dar foarte buna la gust. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu