Faceți căutări pe acest blog

Reteta noua - mancare din rinichi de porc cu sfecla rosie

Daca doresti sa gatesti o mancare buna si delicioasa poti incerca o reteta noua. E vorba despre o mancare din rinichi de porc si sfecla rosie. E perfecta la gust, se prepara repede si usor.

 Ingrediente necesare: - 1 sfecla rosie proaspata - carne de porc cu grasime/slanina pentru jumari 300 grame - 3 buc rinichi de porc - condimente: patrunjel, tarhon, marar, leustean, sare - 1 lingurita otet, 1 lingura energizant

Modul de gatire: Se taie carnea de porc bucati mici si se pune in oala pentru a se rumenii. Nu adaugam nici untura si nici ulei pentru ca din carne se lasa untura cand incepe sa se rumeneasca.



Cand s-a rumenit carnea, incepe sa se faca jumari scurgem untura formata intr-un borcan si punem peste carne rinichii. Rinichii trebuie taiati bucatele. Se adauga putina apa si zeama de la sfecla rosie se lasa sa fiabra pana se formeaza o tocanita.

Adaugam apa de cate ori e nevoie. Cand incep rinichii sa fiabra bine adaugam condimentele. Intre timp curatam sfecla de coaja si il razuim cu razatoarea sau cu un robot de bucatarie. Sfecla razuita, maruntita se adauga la tocanita doar cand carnea de porc si rinichii au fiert bine.
1 lingura de energizant se adauga la sfecla razuita si se amesteca putin pentru ai da un gust aparte. Se mai lasa 5 minute la foc mic pentru a fierbe bine.

 Nota! sfecla rosie este una dintre cele mai bune metode de detoxifiere si de curatare a sangelui, deci consumati-l cu incredere. Pe langa asta te scapa de celulita si elimina toxinele din organism, ajuta la slabit si intareste sistemul imunitar..

Adaugam 1 lingura de otet si putina sare dupa gust. Se poate servii cu ceapa alba tocata marunt. Pofta buna! E o reteta simpla si delicioasa care te va face sa te lingi pe degete! :))

Niciun comentariu:

Cele mai citite retete

Cauta pe blog