Faceți căutări pe acest blog

Desert care energizeaza - cafea de cicoare cu energizant

Daca lucrezi mult si trebuie sa te concentrezi la servici, la proiecte, la invatat pentru examene, poti incerca un desert - sau sa o numesc bautura care energizeaza.
Ingrediente
- 2 lingurite de cafea de cicoare - important - nu contine E-uri, este fara conservanti si fara cofeina - si totusi cicoarea are printre proprietati: faptul ca ajuta sa te concentrezi si mareste activitatea creierului, fiind foarte benefica si in stari de obseala si anemie
- 100 ml de energizant - eu aici am folosit energizantul Crazy Wolf - de la Kaufland - e plin de vitamine si te ajuta sa te concentrezi la munca si nu la distractie.Mod de preparare: E foarte usor de facut. Se amesteca ca si cafeaua instant. Pui 2 lingurite de cafea de cicoare intr-un bol si il amesteci cu energizantul pana devine o bautura omogenizata.

Sincer dupa ce bei o astfel de bautura-desert vei simti cum prinzi din nou puteri sa mai lucrezi putin. Nu contine cofeina, deci nu iti face rau la inima... E bun si ideal de facut la birou in zilele stresante :)

Cauta pe blog

Cele mai vizitate retete in ultima luna