Faceți căutări pe acest blog

Ciorba taraneasca de peste cu hrean si pasta de tomate

O reteta inedita pentru ciorba. Daca vrei sa faci rapid o ciorba delicioasa, iata o reteta usoara care se prepara foarte rapid, in doar cateva minute, din ingrediente 100% naturale, sanatoase.
Ai nevoie de :
- 1 buc pastarnac
- 1 buc patrunjel radacina


- 1 buc ridiche neagra
- 1 buc hrean
- 1 morcov
- 1 lingura pasta tomate
- 1 bucatica usturoi
- conserva peste
- 1 lingura otet
- 1 lingura ulei
- condimente : tarhon, marar, busuioc

Cum se face ciorba de peste cu hrean si pasta de tomate ?


Mod de preparare:

Se curata legumele, se dau prin razatoare traditionala (sau poti folosi o razatoare electrica, de exemplu modelul ACESTA)

Pui intr-o oala pentru ciorba, apa cu putina sare. Adaugi legumele tocate prin razatoare si le lasi sa fiarba 10 minute la foc potrivit.

Cand incepe apa sa fiarba, adaugi 1 conserva de peste (de ex. macrou in sos tomat), putin otet, 1 lingura de ulei, si cate un varf de cutit de tarhon, marar, si busuioc (condimente).

Se mai lasa 10 minute sa fiarba, dupa care se serveste in vase pentru ciorba sau boluri de ceramica, ca sa fie adevarata atmosfera pescareasca sau de camping :)


Pofta buna! E o minunatie de ciorba pe care merita sa o incerci, pentru ca e delicioasa si e usor de preparat. Dupa ce-ai gustat o data, o sa-ti mai aduci aminte s-o prepari si alta data :)

Ti-a placut reteta ? Imparte-o si cu altii, trimite-ti prietenii la noi pe blog, poate gasesc si ei ceva ce ii intereseaza. Prepari de obicei ciorbe de peste ? Sau ai alte retete pescaresti ? Asteptam comentarii obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de FB/G+ ale blogului.

Niciun comentariu:

Cele mai citite retete

Cauta pe blog