Faceți căutări pe acest blog

Aparate de bucatarie la reducere de Black Friday

Vreti sa va cumparati cateva aparate electrocasnice mici acum la pret redus ? Iata cateva aparate de bucatarie mai speciale care merita vazute:

- Aparat de gatit Crock Pot slow cooker. capacitate de 3,5L, din inox Crock-Pot. Este un aparat de gati electri care este ideal pentru gatit. Are 2 seturi de catire si o functie de pastrare la cald.

Este un aparat de gatit ideal, unde se pun ingredientele in aparat conform retetei, se seteaza modul de gatire, timpul necesar si se lasa totul sa se prepare incet.



Comanda de aici aparate de gatit la promotie Este un mod de a gati o mancare sanatoasa si gustoasa  la temperaturi reduse. Cat costa si de unde se poate comanda ? Beneficiaza de o reducere de 40% .Aparatul de gatit slow cooker Crock Pot are un pret de 149 de lei. Se poate comanda online direct de la acest magazin online

- Blender Personal Blend Active pro Breville -are recipient sport portabil - poti prepara cu acest blender smoothie-uri sanatoase din fructe si legume, suc cu gheata, bauturi la mic dejun, shake-uri si mixuri de proteinte.

Are recipient din Tritan -Copolyester fara BPA, husa din neopren pentru a tine bauturile reci.
Pret promotional de Black Friday 149 lei. Il poti cumpara acum direct de aici

- comanda la acest storcator profesional la acest shop online. Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri. 
 

Cele mai citite retete

Cauta pe blog