Faceți căutări pe acest blog

Condimente -Amestec de mirodenii Adio Sare





Pentru ca retetele noastre incep sa devina din ce in ce mai apreciate am hotarat sa adaugam la blog din cand in cand cate un articol despre condimente, uleiuri si mirodenii, care pot fi folosite in retele de mancare.


Azi va prezentam codimentul Adio Sare -Legume din Gradina. In cazul in care doriti sa scadeti cantitatea de sare din meniurile zilnice, sau regimul alimentar este impus de medici daca suferiti de boli cronice sau boli severe, sa fie fara sare atunci acest amestec de mirodenii este ideal pentru dvs.

Cumpara de aici condimentele Adio Sare-legume din gradina
Cumpara de aici condimentele
Adio Sare-legume din gradina
Prospectul scrie ca este un produs 100% natural fara adaosuri, fara E-uri si coloranti.

 Contine urmatoarele ingrediente: morcov, pastarnac, dovleac, rosii, ceapa, sfecla rosie, patrunjel,boia dulce, asmatui, turmenic, leustean, leurda si usturoi.

Aceasta combinatie de legume adaugata la orice fel de mancare : tocanita, ciorba, supa, sosuri,  va inlocui cu succes sarea sau cel putin nu va necesita mancarea sare in exces pentru ca, mancarea va avea un gust bogat si delicios.

Ce pret au condimentele "Adio Sare" si de unde se pot cumpara ? O cutie de 60 de grame costa in jur de 13 lei. Se vinde online de exemplu la acest magazin cu produse naturiste.

Acest amestec de mirodenii este Eco, Bio si este produs de Sonnentor. Cine imbogateste mancarurile cu condimente si mirodenii naturale?

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri. 
 

Niciun comentariu:

Cele mai citite retete

Cauta pe blog