Azi va prezentam o reteta foarte simpla de supa unde ingredientul principal este fasolea verde intreaga.
Pentru aceasta supa ai nevoie de urmatoarele:
- 500 grame fasole verde proaspata (congelata)
- 1 rosie
- oase de piept de porc
- 4-5 felii de vinete
- 1 ou
- 1 lingura de pasta de tomate/bulion
- sare de mare
Supa cu fasole verde |
Aceasta supa fierbe destul de repede si gata pentru a fi servita. Modul de preparare e extrem de simplu.
Se pune intr-o oala mare apa la fiert. Se scoate fasolea din congelator si se spala sub un jet de apa rece. Se pune la fiert.
Rosia si cateva felii de vinete se taie cubulete si se pun langa fasole sa fiarba.
Carnea de porc se dezoseaza (si o puteti prepara cum doriti), oasele se pun la fiert pentru a da un gust mai bun supei.
Cand a fiert bine fasolea, se adauga pasta de rosii, oul batut si condimentele.
Se mai fierbe 5 minute dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste in boluri asa simpla. Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu